четвер, 28 травня 2015 р.

моє хобі

Захоплюючим і дуже красивим видом хобі на сьогоднішній день є вишивка бісером. Якщо плетіння бісером можуть побачити тільки гості та мешканці вашої квартири, то в одязі прикрашеної бісером можна піти на роботу, на навчання, на виставку або в театр.


Вишивка бісером насправді є дуже копіткою і уважним заняттям, що вимагає до себе багато терпіння і часу.  Бісер, блискітки і стеклярус застосовуються для вишивки таких виробів, які ви часто не стирається. Для прикраси одягу та вишивки картин найчастіше використовують бісер, а блискітками і блискучим стеклярусом декорують концертні костюми, і вечірні наряди .

 Вишивка дрібним бісером привертає до себе увагу і змушує захоплюватися таким твором мистецтва навіть тих людей, які нічого не розуміють в рукоділля.
Для того щоб створити гарний малюнок візьміть сподобалася вам малюнок і легкими штрихами стирається чорнило або простого олівця перенесіть його на тканину або просто дивіться на нього і робіть йому подобою. Коли ви зможете вишити кілька картин своїми руками, то тоді малюнки зможете вишивати вже з власної фантазії, а не з якоюсь конкретною картинки.
Дрібний бісер на відміну від великого виглядає набагато гарніше, тому що за допомогою нього можна зобразити такі тонкощі, які вам не вийде підкреслити за допомогою більш великого бісеру. Але новачкам рекомендується починати вишивку саме з крупного бісеру, для того щоб отримати навички та «набити » руку.
Після того вже можна поступово переходити на більш дрібний бісер.

За допомогою бісеру також можна прикрасити будь-який одяг, яку ви вже носили, і вона вам набридла, але як тільки ви її прикрасите вишивкою з бісеру або додасте просту вишиту бісерну смужечку, то ваша одяг тут же придбає зовсім інший образ і знову почне радувати ваші очі . Одяг прикрашений бісером виглядає не тільки красиво, але і дуже індивідуально. До того ж таке заняття може приносити вам додатковий дохід, так як вироби вишиті бісером коштують не мало!

Немає коментарів:

Дописати коментар